Cartofi copti cu sos de branza

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de cartofi cu sos de branza din: cartofi, telemea, smantana, unt, rosii si frunze de salata.

Ingrediente:Cartofi copti cu sos de branza

  • 6 cartofi mari
  • 200g telemea
  • 100g smantana
  • 20g unt
  • 2 rosii
  • frunze de salata

 

Mod de preparare:

Spalam cartofii si ii coacem in coaja 40 minute. Amestecam smantana cu branza rasa si untul moale.

Taiem un capac in cartofii copti, scoatem putin din miez si umplem cu sosul de branza. Servim cu rosii si frunze de salata.

Cartofi copti cu sos de branza

Cartofi copti cu sos de branza

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.