Cartofi copti cu carne de pasare

Printeaza

Cartofi copti cu carne de pasare din: cartofi, unt, carne de pasare.

Ingrediente:Cartofi copti cu carne de pasare

  • 2 cartofi
  • 5 g unt
  • 1 lingurâ carne de pasăre fiartă

 

 

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se coc în cuptor. Se scot, se taie în două calzi şi se scobesc de miez, care se amestecă cu untul şi carnea fiartă şi tocată mă­runt.

Amestecul rezultat poate fi servit cald sub formă de chiftele sau cu el se pot umple cartofii scobiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.