Cartofi copti cu bacon

Printeaza

Cartofi copti cu bacon din: bacon, branza topita, cartofi, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi copti cu bacon

  • 8 felii subtiri de bacon
  • 4 felii branza topita
  • 4 cartofi de copt, mari, taiati felii (ca o portocala)
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Pregătiţi 4 bucăţi de folie de aluminiu suficient de mari încât să puteţi înfăşură câte un cartof întreg în fiecare. Puneţi câte 2 felii de bacon în fiecare folie şi deasupra lor puneţi un cartof tăiat. Acoperiţi fiecare cartof cu o felie de brânză topită.

Presăraţi sare şi piper, după gust. înfăşuraţi bine cartofii în folii. Puneţi pachetele ,cu cartofi pe grătar şi lăsaţi să se coacă cca 30 min, întorcându-le o dată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.