Cartofi copti cu bacon
PrinteazaCartofi copti cu bacon din: bacon, branza topita, cartofi, sare, piper.
- 8 felii subtiri de bacon
- 4 felii branza topita
- 4 cartofi de copt, mari, taiati felii (ca o portocala)
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Pregătiţi 4 bucăţi de folie de aluminiu suficient de mari încât să puteţi înfăşură câte un cartof întreg în fiecare. Puneţi câte 2 felii de bacon în fiecare folie şi deasupra lor puneţi un cartof tăiat. Acoperiţi fiecare cartof cu o felie de brânză topită.
Presăraţi sare şi piper, după gust. înfăşuraţi bine cartofii în folii. Puneţi pachetele ,cu cartofi pe grătar şi lăsaţi să se coacă cca 30 min, întorcându-le o dată.
Pofta buna!