Cartof umplut cu peste

Printeaza

Cartof umplut cu peste din: cartof, margarina vegetala, ton in ulei, boabe de porumb, maioneza vegetala, suc de lamaie.

Ingrediente:Cartof_umplut_cu_peste

  • 2 cartofi cu coaja alba de cate 200 g
  • 500 g margarina vegetala
  • 1 conserva de ton in ulei (175 g)
  • 100 boabe de porumb fiert
  • 100 g maioneza vegetala
  • sucul de la o lamaie

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii şi învelifi-i în folie de aluminiu. Preîncălziti cuptorul si lăsaţi cartofii la copt timp de o oră şi un sfert, la 1 80° C, până se pătrund bine. Intre timp, amestecaţi tonul cu boabele de porumb şi maioneza şi potriviţi de sare. Adăugaţi sucul de la o lămâie şi amestecaţi.

Scoateţi cartofii din cuptor, îndepărtaţi folia fără să îi curăţaţi de coajă, tăiati-i în două pe lungime, adăugaţi deasupra fiecăruia câte 25 g margarină şi apoi compoziţia.

Cartof umplut cu peste

Cartof_umplut_cu_peste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.