Carpaccio de vita cu parmezan si busuioc

Printeaza

Carpaccio de vita cu parmezan si busuioc din: carne crudă de vită, parmezan proaspăt, busuioc sau rucola, cartofi albi, supă de legume, muştar, sare, piper.

 

Ingrediente pentru carpaccio:

  •  800 g carne crudă de vită
  •  200 g parmezan proaspăt
  •  400 g frunze de busuioc sau rucola

Ingrediente pentru piure de cartofi:

  •  300 g cartofi albi fierţi
  •  200 ml supă de legume
  •  5 linguri muştar
  •  sare, piper

 

Mod de preparare:

Se spală bine carnea şi se taie felii subţiri. Se aşază între două straturi de hârtie de copt şi se bate cu bătătorul de şniţele.

Se pasează cartofii fierţi, cu supa de legume. Se adaugă muştarul şi se ames­tecă, obţinându-se o cremă omogenă.

Se repartizează carpaccio pe farfurii şi se condimentează cu sare şi piper; se repartizează deasupra câte o porţie de piure.

Se ornează cu verdeaţă şi se presară deasupra fulgi de parmezan.Se serveşte imediat, eventual cu pâine baghetă prăjită.

 

Carpaccio de vita cu parmezan si busuioc

Carpaccio_de_vita_cu_parmezan_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.