Carpaccio de vita cu ardei iute, ghimbir, ridiche si soia

Printeaza

Carpaccio de vita cu ardei iute, ghimbir, ridiche si soia din: file de vită, ghimbir proaspăt, ardei iuţi proaspeţi, ridichi, coriandru, ulei de susan, sos de soia, lamaie.

Carpaccio_de_vita_cu_ardei_iute_ghimbir_ridiche_si_soia

Ingrediente:

  • 1,5 kg file de vită
  • 1 mână de ghimbir proaspăt, tăiat în felii foarte subţiri
  • 3 ardei iuţi proaspeţi, tocaţi mărunt, fără seminţe
  • 1 mână bună de ridichi, tăiate în felii subţiri
  • 1 mână mică de frunze proaspete de coriandru
  • ulei de susan
  • sos de soia
  • sucul de la 2 lămâi

 

 

Mod de preparare:

După ce aţi preparat carnea de vită, adunaţi laolaltă feliile de ghimbir şi tăiaţi-le fideluţă.

Presăraţi-le la întâmplare deasupra cărnii de vită, alături de ardeii iuţi, ridichi şi coriandru.

Turnaţi peste ele foarte puţin ulei de şusan, ceva sos de soia şi sucul proaspăt de lămâie, asigurându-vă că fiecare felie de carne beneficiază de toate aceste ingrediente.

Carpaccio de vita cu ardei iute, ghimbir, ridiche si soia

Carpaccio_de_vita_cu_ardei_iute_ghimbir_ridiche_si_soia

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Carpaccio – Istorie, evolutie si variante

Carpaccio este o mâncare italiană clasică care constă în felii foarte subțiri de carne crudă, în general carne de vită sau pește, servite ca aperitiv sau gustare. Iată o scurtă istorie a originii și evoluției carpaccio: Originea Carpaccio: Carpaccio a fost creat pentru prima dată în anii ’50 de […]

 

retete

Carpaccio de vită – Rețetă delicioasă și ușor de preparat

carne de vita, ulei de masline extravirgin, parmezan, suc de lamaie, sare, piper, frunze de rucola Este o mâncare sofisticată și savuroasă, perfectă pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona prietenii și familia.   Ingrediente: 200g carne de vită de cea mai bună calitate, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    Trebuie sa fie tare bun 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.