Carpaccio de vara

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de carpaccio de vara din: carpaccio de vita, maioneza, rucola, untisor, salata, cimbrisor, lamaie, otet balsamic si boabe de piper negru.

Ingrediente:Carpaccio de vara

  • 400 g carpaccio de vită
  • 250 g maioneză
  • 200 g rucola, untişor şi salată
  • 2 haşme mici
  • cimbrişor
  • 1 lămâie
  • oţet balsamic
  • 4-5 boabe de piper negru

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cepele şi tocaţi-le mărunt; spălaţi şi tocaţi cimbrişorul. Amestecaţi-le într-un castronel cu maioneza, sucul de la o lămâie şi o linguriţă de oţet balsamic.

Zdrobiţi uşor boabele de piper şi adăuga- ţi-le la maioneza aromatică. Păstraţi în frigi­der sosul pregătit până în momentul servirii.

Spălaţi şi uscaţi cu grijă rucoia, untişorul şi salata. Aranjaţi pe farfurii feliile subţiri de carpaccio şi salatele, apoi dregeţi cu maio­neza.

Carpaccio de vara

Carpaccio de vara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.