Carne de vitel la gratar

Printeaza

O reteta de carne de vitel la gratar din: antricoate, unt, lamaie, condimente, patrunjel verde si piper.

Ingrediente:Carne de vitel la gratar

  • 4 antricoate
  • 50 gr unt
  • 1 lamaie
  • condimente pentru gratar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pregateste carnea de vita: se bat bine antricoatele, se ung cu putin unt, se presara condimente pentru gratar, piper, si se lasa deoparte, pe o farfurie, cateva minute. Intre timp se pregateste gratarul. Se unge cu restul de unt (merge si ulei) si se incinge.

Cand gratarul este suficient de incins se pun bucatile de carne de vitel condimentate si se lasa sa se patrunda. Cand sunt bine facute pe o parte, se intorc si se fac si pe cealalta parte. Dupa ce s-au facut toate bucatile de carne, se aseaza pe un platou, se orneaza cu felii de lamaie si patrunjel tocat marunt, si se servesc cat sunt calde.

Carnea de vitel la gratar se poate servi cu garnitura de cartofi pai, natur sau piure, salata de vara si vin rosu.

Carne de vitel la gratar

Carne de vitel la gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.