Carne tocată la cuptor

Printeaza

Carne tocată la cuptor din: chifla, morcov, castraveti, ceapa, usturoi, rozmarin, carne tocata, ou, boabe de piper roz, otet balsamic, sare, piper, mustar, oua, bacon, smantana si amidon.

Ingrediente:Carne_tocata_la_cuptor

  • 1 chifla veche de o zi
  • 1 morcov
  • 2 castraveti
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 600 g amestec de carne tocata
  • 1 ou
  • 1 lingurita boabe de piper roz
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 2 oua fierte tare
  • 4 felii bacon
  • 100 g smantna
  • 2 lingurite amidon

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi chifla în apă. Amestecaţi legumele tocate, Usturoiul şi rozmarinul cu oul, carnea tocată, chifla stoarsă şi boabele de piper.

Condimentaţi cu oţet balsamic, sare, piper şi muştar.

Presaţi carnea tocată pe o suprafaţă cu făină. Formaţi o adâncitură în mijloc, aşezaţi acolo ouăle şi şunca şi formaţi un dreptunghi.

Aşezaţi-l într-o formă unsă cu grăsime şi daţi-l 50 min. la cuptor. Scoateţi-l şi lăsaţi-l să se răcească.

Fierbeţi sosul format cu smântână, legaţi-l cu amidonul şi condimentaţi-l.

Carne tocată la cuptor

Carne_tocata_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu rea e sanatoasa reteta asta de carne la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.