Carne tocată la borcan

Printeaza

Carne tocată la borcanCăleşti 6-7 cepe tocate mărunt în ulei încins, apoi adaugi puţină apă, sare şi condiment tip Vegeta după gust.

Poate te intereseaza si

Adaugi 2 kg de carne tocată peste ceapă şi le căleşti împreună câteva minute.

Aşezi apoi tocătura în borcane de 400-800 g şi le capsezi, apoi le fierbi la bain-marie 2 zile consecutiv, timp de o oră.

Le laşi să se răcească în apa în care au fiert, apoi le scoţi şi le păstrezi la rece, într-un loc aerisit.

O poţi folosi la prepararea musacalelor, plăcintelor, sarmalelor.

 

Poftă bună!

 

 

 

 


Poate iti palce si:

 

Cum_se_afuma_Carnea_de_porc

Cum se afumă Carnea de porc (VIDEO)

Carne de porc afumată (cotlet și fleică), macerată în baiț cu bere. Carne de porc: Ingrediente pentru baiț: 2 linguri mari de sare grunjoasă usturoi pisat, două căpățâni 1 lingură boabe de piper 1 linguriță de cimbru 1 linguriță de busuioc 500 ml de bere Rețetă de baiț pentru 4 kilograme de carne Cum se […]

Porc_cu_legume_si_paste_07

Reteta zilei: Porc cu legume si paste

Porc cu legume si paste din: ulei de masline, porc, sare, piper, ceapa, telina, morcov, usturoi, ciuperci, dafin, rozmarin, cimbru, piure de rosii, vin rosu, paste. Ingrediente:  2 linguri de ulei de masline 1 kg carne de porc fara os 1/2 lingurita sare 1/4 linguriță de piper negru 1 ceasca ceapa tocata 1 tulpină de […]

Burta_de_porc_cu_aroma_de_usturoi_06

Reteta zilei: Burta de porc cu aroma de usturoi

Burta de porc cu aroma de usturoi din: burta de porc, usturoi, vin alb, lapte, sare de mare, seminte de fenicul, condimente. Ingrediente:  300gr burta de porc 1 capatana usturoi 120ml vin alb ½ ceașcă lapte sare de mare semințe de fenicul condimente Mod de preparare: Inveliti burta de porc in prosoape de harti si […]

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. N-am pus niciodata carne tocata la borcan

  2. E buna carnea asta tinuta la borcan?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.