Carne tocata cu legume

Printeaza

Carne tocata cu legume din: carne tocata de vita, morcovi, mazare, porumb, cascaval, usturoi, paine, lapte, oua, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Carne_tocata_cu_legume

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 morcovi
  • 2 linguri de mazare verde din borcan
  • 2 linguri de porumb
  • 100 g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • 1/2 cana cu lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi morcovii şi-i laşi la răcit, înmoi pâinea în lapte şi o ţii 10 minute.

Amesteci carnea tocată cu usturoiul pisat, ouăle, sarea, piperul şi adaugi pâinea din lapte, pe care o storci bine.

Pe o folie alimentară întinzi compoziţia de carne, pe care o apeşi bine ca să nu se desfacă.

Pui morcovii tăiaţi cuburi, ma­zărea, porumbul şi caşcavalul ras.

Ţii de capătul foliei şi rulezi. Pui rulada într-o tavă unsă cu ulei şi o dai la cuptor 40 de minute.

Carne tocata cu legume

Carne_tocata_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.