Carne tocata cu crusta de cascaval

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de carne tocata cu crusta de cascaval, ceapa, paine, mustar, oua, pesmet,Carne tocata cu crusta de cascaval boia dulce, patrunjel verde, piper si sare.

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocată de vită şi porc
  • 1 ceapă mare
  • 1 legă­tură ceapă verde
  • 3 felii pâine
  • 2 linguriţe muştar
  • 2 ouă + 1 albuş ou
  • 2 linguri pesmet
  • boia dulce
  • pătrun­jel verde
  • 100 g caşcaval
  • piper
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Amesteci car­nea tocată cu feliile de pâine, înmuiate în apă şi scurse. Adaugi ceapa curăţată şi spălată, tăiată mărunt, pui muştarul, oul, boia de ardei, piper şi sare după gust. Com­poziţia obţinută o modelezi sub forma unei pâini, aşezi apoi într-o tavă unsă şi dai la copt pentru 30 de minu­te.

Separat, tai mărunt ceapa verde, pătrunjelul şi ames­teci cu albuşul, caşcavalul ras, pesmetul şi boia. Scoţi din cuptor, întinzi compoziţia pe toată suprafaţa tăvii şi mai dai la cuptor, pen­tru aproximativ 20 de minute. Serveşti cu garnitură de sote de legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.