Carne stratificată cu şuncă si brânză

Printeaza

Carne stratificată cu şuncă si brânză din: carne de porc, cascaval, sunca, bacon, oua, sare, piper, ulei, pesmet, maioneza, smantana, porumb, usturoi, sare, piper, zahar si patrunjel verde.

Ingrediente:

  • 15 felii carne de porc (sau pui)
  • 15 felii cascaval
  • 15 felii sunca presata
  • cateva felii de bacon
  • 3 oua intregi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri pesmet pentru tava

pentru sosul tarta:

  • 1/2 cana maioneza (250 g)
  • 1 cana smantana
  • 1 conserva porumb dulce
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • putin zahar
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Ungi o tavă yena cu ulei şi presari pesmet. Carnea feliată şi condimentată cu sare şi piper o treci prin făină şi ouă­le bătute. Pui în tavă un rând de carne, apoi un rând de caşcaval, un rând de şuncă presată, şi tot aşa până se termină ingredientele.

Ultimul strat trebuie să fie cu felii de bacon. Aco­peri vasul cu staniol şi îl dai la cuptor pentru 45 de minute, apoi iei staniolul de pe tavă şi mai dai tava la cuptor pentru 10-15 minute, până se rumeneşte baconul de deasupra.

Pentru sosul tartar amesteci bine toate ingredientele usturoiul trebuie pisat, iar pătrunjelul

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.