Carne de porc cu legume – reteta usor de preparat

Printeaza

Carne de porc cu legume din: cotlet de porc, unt, ulei de masline, usturoi, sare, piper, ceapa rosie, morcovi, ardei si mazare.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Se feliază carnea, apoi bucăţile se pun la călit în ulei şi unt. Se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală şi se toacă mărunt sau se pasează cu blenderul.

Se curăţă morcovii, se feliază şi se adaugă peste carne, la înăbuşit.

Se feliază ardeii, se pun şi ei peste carne şi morcovi şi se fierb în tigaie. Se adaugă apă puţin câte puţin, până se frăgezesc.

Spre final, se adaugă sarea şi piperul, mazărea prefiartă şi se mai lasă să fiarbă înăbuşit, până se înmoaie şi mazărea.

Carne de porc cu legume

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.