Carne picanta cu ardei si dovlecel

Printeaza

Carne picanta cu ardei si dovlecel din:file de vacă, ceapa, usturoi, ardei galben, ardei rosu, ceapa verde, dovlecel, varza, morcov, ardei iute rosu, ulei, piper, ghimbir, sos de rosii, oţet pentru zahăr..

 

Ingrediente:Carne picanta cu ardei si dovlecel

  • 400 g file de vacă
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei roşu
  • 2 cepe verzi
  • 1 dovlecel
  • 1/2 varză
  • 1 morcov
  • 1 ardei iute roşu
  • 3 linguri ulei
  • piper
  • ghimbir măcinat
  • 2 linguri sos de roşii
  • 1 lingură oţet pentru zahăr

Mod de preparare:

Speli carnea, o ştergi şi o tai în fâşii subţiri. Cureţi ceapa şi usturoiul, iar ceapa o tai rondele subţiri şi usturoiul îl tai cubuleţe. Speli şi cureţi ardeiul, ceapa verde, dovlecelul, varza şi morcovul.

Le laşi să se scurgă. Speli ardeiul iute, îl cureţi de seminţe şi apoi tai mărunt toate legumele. încingi 2 linguri de ulei şi prăjeşti carnea, apoi o scoţi afară.

In restul de ulei căleşti bine legumele (circa 8 minute). Adaugi carnea, condimen­tată cu piper, ghimbir, sosul de roşii şi oţetul. Pui zahăr după gust. Mâncarea o poţi servi cu orez fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.