Carne in aspic

Printeaza

Carne in aspic

Carne in aspic

Ingrediente:

  • o ţelină
  • un morcov
  • o albitură
  • sare
  • piper
  • o frunză de dafin
  • două piepturi de găină
  • două copane
  • 10-15 g gelatină

Preparare:

Intr-o oală cu doi litri de apă se pun la fiert legu­mele tăiate în rondele, frunza de dafin, sarea şi piperul. Când legumele sunt aproape moi se adaugă carnea de găină. în timpul acesta se pune gelatina la înmuiat în puţină apă.

Când este fiartă şi carnea de găină, se scoate şi se strecoară supa. In zeamă se toarnă gelatina şi se amestecă până când se încheagă. Intr-o tavă tapetată cu folie de plastic se pun, alternativ, un rând de carne tăiată mărunt şi altul de legume.

Se toarnă gelatina călduţă şi se lasă tava în frigider la rece. Se serveşte tăiată în felii, pe frunze de salată verde.

Carne în aspic

Carne în aspic.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte gustoasa carnea in aspic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.