Carne la wok

Printeaza

Prin modul special de preparare in wok, carnea în general şi carnea de pasăre sunt nu doar rumene şi crocante în exterior, ci rămân fragede şi suculente în interior.

Prăjite la foc mare, cu puţină grăsime, nu există o modalitate mai sănătoasă pentru prepararea diferitelor feluri de carne. Deoarece gătitul la wok merge foarte repede, carnea trebuie dinainte pregătită.

Carnea de vită şi de porc şe prepară cel mai bine dacă e tăiată în felii subţiri, iar carnea de miel se taie în cuburi. Puiul şi raţa se bat cu bătătorul.

De regulă, se prăjeşte mai întâi carnea în puţin ulei încins; fiecare sortiment de carne are nevoie de un timp de preparare diferit.

Gustul poate fi intensificat dacă se marineaza carnea înaintea preparării. In acest scop, se lasă bucăţile de carne tăiate mărunt în sosuri asiatice, care au fost în prealabil îmbogăţite cu plante şi condimente.

 

Carne la wok

Carne_la_wok

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.