Carne de vitel umpluta

Printeaza

Carne de vitel umpluta din: carne de vitel, parizer, carnati afumati, chifle, oua, patrunjel, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Carne de vitel umpluta

  • 5-600 g carne de viţel
  • 250 g parizer
  • 100 g cârnaţi afumaţi
  • 2 chifle
  • 2 ouă
  • pătrunjel
  • 1 ceapă verde
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se ia bucata de carne şi se face o incizie pe mijloc cu ajutorul unui cuţit ascuţit, după care se umple cu o compoziţie preparată în felul următor: se dau pe răzătoarea cu găuri mari parizer-ul şi carnaţii (fără pieliţă). Se adaugă chhiflele înmuiate şi bine stoarse, ouăle, sare şi piper după gust şi o legătură de pătrunjel şi ceapa verde, tăiate mănunt.

Se încing trei linguri de ulei într-o cratiţă, se pune bucata de carne, se lasă pe foc până prinde puţină crustă, apoi se dă la cuptor pentru 40-50 de minute. Din când în când se stropeşte cu sosul din tavă. Dacă este necesar, se mai poate adăuga puţină apă. Cu puţin înainte de a scoate carnea din cuptor, se aşază deasupra 10-12 rondele de cârnaţi de casă.

Se mai lasă în cuptor câteva minute, până ce se încinge cârnatul, iar aroma acestuia a pătruns bucata de carne.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.