Carne de vitel cu ciuperci

Printeaza

Carne de vitel cu ciuperci din: carne de vitel, ceapa, ciuperci, faina, boia dulce, suc de rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Carne_de_vitel_cu_ciuperci

  • 600 g carne de vitel
  • o ceapa
  • o conserva mica ciuperci
  • 2 linguri faina
  • o lingurita boia dulce
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amestecă ghimbirul cu sosul de soia, oţetul, alcoolul şi zahărul. Carnea se curăţă bine, se spală şi se pune în amestec, având grijă ca toată să fie atinsă de sos. Se lasă 20 de minute.

Se scoate carnea din sosul în care a stat şi se şterge, iar sosul se păstrează. Se încinge uleiul şi se pune carnea la prăjit.

După ce s-a rumenit pe toate părţile, se unge carnea cu sosul de marinată, se toarnă restul sosului în tavă şi se lasă, la foc mic, încă 20 de minute.

Carne de vitel cu ciuperci

Carne_de_vitel_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.