Carne de vanat şi bureţi in casolete

Printeaza

Carne de vanat şi bureţi in casolete

Ingrediente:Carne de vanat şi bureţi in casolete

  • 12 casolete
  • 1,200 kg iepure sau căprioară
  • 300 g zarzavat
  • 1 ceapă
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 300 g bureţi
  • 1 lingură făină
  • 3 linguri smîntînă
  • 150 g foitaj
  • 1 gălbeuuş

 

Mod de preparare:

Carnea se înăbuşă într-un vas cu capac cu ulei, ceapa, zarzavatul, sare, piper, cimbru şi puţină apă.

Cînd este gata se scoate carnea şi din fond se face un sos brun cu smîntînă, cu făină şi 1/4 1 supă. Carnea se taie bucăţele, bureţii tăiaţi se sotează şi se amestecă cu sosul strecurat.

Se pune în caso­lete cu capace din foitaj, se ung cu gălbenuş şi se dau la cuptor 20 minute.

Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.