Carne de vaca fripta inabusit

Printeaza

 Carne de vaca fripta inabusit

Ingrediente:Carne de vaca fripta inabusit

  • 1,500 kg carne de la coadă
  • 250 g zarzavat (praz, telină şl morcov)
  • 10 cartofi
  • verdeată
  • 1 ceapă
  • 2 ceşti bulion de carne
  • sare

Mod de preparare:

Curăţăm şi batem puţin carnea, o legăm cu sfoară, o sărăm şi o aşezăm într-o cratiţă, împreună cu resturile zarzavatu­lui din care preparăm garnitura. Punem ceapă tăiată mare. Turnăm bulion de car­ne fierbinte. Acoperim cu hartie perga­ment, punem capacul şi lăsăm cratiţa să fiarbă pe plită. Dăm apoi totul la cuptor şi stropim mereu, întorcand bucăţile de carne.

Cand carnea este pe jumătate gata, luăm capacul şi hartia, adăugăm bulion de carne şi prăjim bucăţile pe amandouă părţile, în vas descoperit, stropind car­nea cat mai des cu sosul ei.

Servim cu zarzavat, cartofi, fasole ver­de.

Peste carne turnăm sosul strecurat şi curăţat de grăsime.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.