Carne de porc cu taitei

Printeaza

Carne de porc cu taitei din: carne de porc, carne de pui, ciuperci, morcov, broccoli, taitei, sos de soia, sare, unt.

Ingrediente:Carne de porc cu taitei

  • 200 g carne porc
  • 200 g carne de pui
  • 1 con­servă mică ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 brocoli
  • tăiţei din orez
  • sos de soia
  • sare
  • unt

 

Mod de preparare:

Se taie felii subţiri carnea de pui şi de porc (se poate prepara şi numai din came de pui, sau de porc), după care se călesc aproximativ cinci minute în unt.

Separat, se opăresc floricelele de brocoli şi morcovul tăiat felii, în apă cu puţină sare. Tot separat se fierb tăiţeii.

Intr-o cratiţă se încinge un pic de unt şi se adaugă carnea, legumele şi pastele. Se sărează după gust, se adaugă sos de soia şi se mai lasă să fiarbă doar câteva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.