Carne de porc cu smantana
PrinteazaCarne de porc cu smantana
- 1 kg carne de porc
- 2-3 carnaţi afumaţi
- 2-3 felii slănină afumată
- 4 cepe
- 100 g smântână
- 1 lingură boia
- 1 lingură bulion
- 100 g untură
- sare
Mod de preparare:
Speli carnea, o tai bucăţele, presari sare şi o pui să se rumenească în untura bine încinsă. Când e gata, o scoţi, o dai deoparte şi în grăsimea rămasă căleşti ceapa tăiată mărunt. Tai rondele şi cârnaţii şi le adaugi peste ceapă o dată cu feliile de slănină, boiaua, bulionul şi sare după gust.
Laşi să se înăbuşe timp de 10 minute, după care pui carnea şi smântână şi dai totul la cuptor pentru încă 10 minute. E foarte bună cu smântână alături!
Carne de porc cu smantana
Pofta buna!
Incoming search terms:
- carne de porc cu smantana