Carne de porc cu prune uscate

Printeaza

 Carne de porc cu prune uscate

Ingrediente:Carne de porc cu prune uscate

  • 1 kg carne de porc
  • 500 g prune uscate
  • 3-4 linguri untură
  • 3 linguri făină
  • sare
  • 2-3 linguri zahăr
  • 2-3 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Pui prunele la înmuiat în apă călduţă pentru 20-30 de minute. Intre timp, tai carnea de porc bucăţele, o prăjeşti în untura încinsă şi când s-a rumenit, adaugi bulionul şi făina desfăcută în 2 căni de apă şi mai laşi 10 minute pe foc.

Scurgi apoi prunele înmuiate, le speli bine, le adaugi peste carnea cu sos, potriveşti de sare, pui din nou pe foc şi laşi până se pătrunde bine carnea. Când mâncarea e aproape gata adaugi zahărul ars pe care l-ai stins cu o ceaşcă de apă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.