Carne de porc cu ceapa si gogonele

Printeaza

Carne de porc cu ceapa si gogonele din: gogonele acre, carne de porc, ceapa, ulei, faina, bulion, foi de dafin, sare, piper.

Ingrediente:Carne de porc cu ceapa si gogonele

  • 600 g gogonele acre
  • 800 g carne de porc
  • 6 cepe mari
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri bulion
  • 1-2 foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căliţi în ulei, timp de 10-15 mi­nute, carnea tăiată în bucăţele şi ceapa, tăiată julienne, la foc mic, după care adăugaţi 300ml apă fiartă. Lăsaţi vasul la foc potrivit.

Când carnea a fiert, faceţi un sos din făină, 300ml apă şi bulion şi turnaţi-l peste carne.

Adăugaţi gogonele tăiate în bucăţi şi mai fierbeţi împreună încă 20 de minute cu foile de dafin, piper şi sare, după gust.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.