Carne de porc cu cartofi

Printeaza

Carne de porc cu cartofi din: pulpa de porc, mazare, cartofi, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Carne_de_porc_cu_cartofi

  • 500 g pulpa de porc
  • 200 g mazare
  • 4 cartofi
  • o ceapa
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, iar mazărea se dă într-un clocot. Carnea tăiată cuburi se rumeneşte în două linguri de ulei. Se scoate şi se căleşte uşor ceapa, adăugând puţină apă.

Se pune din nou carnea, se toarnă 100 ml apă şi se lasă la fiert, sub capac, 15 minute. Se scurg cartofii şi mazărea si se toarnă uleiul rămas. Se pun într-un vas de cuptor, se adaugă carnea, sare si piper. Se adaugă şi puţinul sos care a mai rămas de la carne şi se dă la cuptor pentru 10 minute.

Carne de porc cu cartofi

Carne_de_porc_cu_cartofi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta e un feld e tocanita! Si e delicioasa presupun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.