Carne de porc cu cartofi noi

Printeaza

Carne de porc cu cartofi noi din: carne de porc, ceapa, ulei, morcovi, cartofi, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Carne_de_porc_cu_cartofi_noi

  • 500 g carne de porc
  • 4 cepe
  • 5 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 500 g cartofi noi
  • puţin cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii noi bine curăţaţi şi morcovii tăiaţi mai mare se pun la fiert. Intre timp, ceapa se taie peştişori şi se pune la călit în ulei. Se presară sare.

Se lasă să se înmoaie, se adaugă carnea şi, după ce s-a rumenit uniform, se toarnă apă şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se adaugă şi cartofii şi morcovii tăiaţi rondele şi se mai lasă împreună pe foc 15 minute. Se presară cimbrul, se potriveşte de sare şi piper.

Carne de porc cu cartofi noi

Carne_de_porc_cu_cartofi_noi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.