Carne de porc cu ardei gras

Printeaza

Carne de porc cu ardei gras din: carne de porc, ceapa, ulei, usturoi, oregano, ardei gras, sare, piper.

Ingrediente:Carne_de_porc_cu_ardei_gras

  • 400 g carne de porc slaba
  • 3 cepe
  • 1 lingura ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura oregano
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei rgas verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea cuburi. Se toacă 2 cepe şi se călesc în ulei încins; se adaugă carne şi usturoi tocat. Se amestecă şi se prăjeşte; apoi se condimentează cu sare, piper şi oregano. Se toarnă apă sau supă şi se căleşte. Se curăţă ardeii graşi şi se taie fâşii, cu restul de ceapă.

Se adaugă la carne şi se călesc puţin împreună.

Carne de porc cu ardei gras

Carne_de_porc_cu_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.