Carne de pasare cu dovlecel si orez

Printeaza

Carne de pasare cu dovlecel si orez din: carne de găină (piept fiert), morcov, cartof, dovlecel, unt, orez fiert, patrunjel verde, sare.

Ingrediente:Carne de pasare cu dovlecel si orez

  • 100 g carne de găină (piept fiert)
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 250 g dovlecei
  • 15 g unt
  • 1 lingură orez fiert
  • pătrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb legumele curăţate, tăiate felii, în apă clocotită cu sare, fiecare separat, apoi se scurg şi se amestecă cu orezul fiert, carnea de pasăre tăiată cuburi şi untul topit.

Se stro­pesc cu puţină zeamă în care a fiert morcovul şi se servesc cu verdeaţă deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.