Carne de pasare cu chili si curry

Printeaza

Carne de pasare cu chili si curry din: ardei, chili, piept de curca, ulei de susan, ulei de chili, condimente, pasta de curry, sos de peste, sos de soia, lamaie, suc de lamaie.

Ingrediente:Carne_de_pasare_cu_chili_si_curry

  • 6 ardei verzi dulci
  • 3 chili roşii
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei roşu
  • 1 file de piept de curcă
  • 4 linguri ulei de susan
  • 1 lingură ulei de chili
  • 2 linguri praf amestec cinci condimente
  • 3 linguri pastă de curry verde (gata preparată)
  • 500 ml fond de pasăre
  • 250 ml fond asiatic
  • 3 linguri sos de peşte (gata preparat)
  • 3 linguri sos de soia de culoare deschisă
  • 2 frunze de lămâie verde Kaffir
  • 1 lingură suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Se spală ardeii şi chili, se taie în jumătate pe lungime, se înlătură conţinutul şi se taie fâşii. Se spală carnea, se scurge si se taie de asemenea fâşii. Se încinge uleiul şi se prăjeşte carnea.

Se adaugă legumele. Se adaugă praful de cinci condimente şi pasta de curry. La sfârşit, se adaugă fondul, apoi sosul de peşte şi sosul de soia.

Se spală frunzele de lămâi, se scurg, se taie mărunt şi se adaugă împreună cu sucul de lămâie. Compoziţia se lasă la fiert cca 10 minute la foc mediu. Se serveste cu orez aromat.

Carne de pasare cu chili si curry

Carne_de_pasare_cu_chili_si_curry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.