Carne de oaie a la Macedoniana

Printeaza

O reteta simpla de carne de oaie a la Macedoniana din: costita de oaie, ceapa, rosii, ardei verzi, branza, untdelemn, sare si piper.

Ingrediente:Carne de oaie a la Macedoniana

  • ] kg costiţă de oaie
  • 3 cepe
  • 3 roşii
  • 3 ardei verzi
  • 150 gr brînză mai tare
  • untdelemn
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiem mărunt costiţa de oaie şi o frigem în vas. Costiţa friptă de oaie o punem pe ceapă, roşii şi ardeii tăiaţi, condimentăm cu sare şi piper. La sfârşit, adăugăm deasupra brân­za şi se poate servi.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.