Carne de miel cu spanac si usturoi

Printeaza

Carne de miel cu spanac si usturoi din: carne de miel, spanac, ulei, ceapa, usturoi, sare, piper, pasta de tomate, faina si lamaie.

Ingrediente:Carne_de_miel_cu_spanac_si_usturoi

  • 1 kg carne de miel cu os
  • 1,5 kg spanac
  • 8 linguri ulei
  • 2 cepe mari
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul, îl speli în mai multe ape, îl opăreşti şi îl pui la scurs (dacă frunzele sunt foarte mari, le tai, dar nu mărunt). Speli bucăţile de carne, le porţionezi şi le înăbuşi în ulei. Adaugi ceapa tocată şi usturoiul. Sărezi, piperezi şi adaugi pasta de tomate.

Pui apă fierbinte şi laşi la fiert până când carnea se înmoa­ie. Adaugi spanacul şi mai fierbi circa 10-15 minute. Dizolvi făina în puţină apă şi adaugi amestecul peste întreaga compoziţie.

Carne de miel cu spanac si usturoi

Carne_de_miel_cu_spanac_si_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.