Carne de miel cu naut

Printeaza

Carne de miel cu naut din: piept de miel, naut, ceapa, usturoi, ulei, praf de curry, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Carne_de_miel_cu_naut

  • 800 g piept de miel
  • 250 g naut
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • o lingurita praf de curry
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte de pregătirea preparatului se pune năutul la înmuiat în apă rece. A doua zi, se scurge, se pune cu apă la fiert şi se lasă aproximativ două ore. Intre timp, se taie carnea şi se rumeneşte în ulei încins. Apoi, se adaugă ceapa tăiată mărunt, usturoiul, sare şi piper.

Se lasă 5 minute să se călească şi apoi se adaugă praful de curry si apă. Se lasă la fiert 30 de minute. Se adaugă năutul şi se mai lasă la fiert 30 de minute. Se aduce la masă cu pătrunjel.

Carne de miel cu naut

Carne_de_miel_cu_naut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.