Carne de miel cu ardei gras si ceapa

Printeaza

Carne de miel cu ardei gras si ceapa din: carne de miel, ardei gras, ceapa, fasole pastai, supa de legume, rosii, ulei, sare.

Ingrediente:Carne_de_miel_cu_ardei_gras_si_ceapa

  • 1 kg carne de miel
  • 6 ardei rgasi de culori diferite
  • o ceapa mare, alb
  • o conserva mica fasole pastai
  • 250 ml supa din concentrat de legume
  • 3-4 rosii
  • 50 ml ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu fund dublu se încinge uleiul si se pune la călit ceapa tăiată rondele. Se scoate, si în acelaşi ulei, se pun ardeii tăiaţi mare, după gust.

După ce s-au înmuiat si aceştia, se scot. In acelaşi ulei se pune carnea tăiată cuburi si, după ce îşi schimbă culoarea uniform, se adaugă ceapa, ardeii si roşiile.

Fasolea se trece sub un jet de apă rece si se adaugă si ea. Se potriveşte de sare. Se toarnă supa din con­centrat de legume si se dă la cuptor pentru o oră.

Carne de miel cu ardei gras si ceapa

Carne_de_miel_cu_ardei_gras_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.