Carne de miel a la Romania

Printeaza

O reteta delicioasa de carne de miel a la Romania din: pulpa de miel, otet, rozmarin, vin alb, usturoi, sardele, sare si piper.

Ingrediente:Carne de miel a la Romania

  • 1  kg de pulpă de miel
  • puţin oţet
  • rozmarin
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1 căţel de usturoi
  • 2  sardele
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălăm carnea de miel şi o tăiem bucăţi. O frigem în vas pe toate părţile, amestecăm în vas oţet, vin şi puţină apă, apoi adăugăm rozmarinul, sardelele şi usturoiul şi fierbem înfundat la foc mic cca 35 minute. Se serveste cald.

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.