Carne de iepure cu sos de rosii

Printeaza

Carne de iepure cu sos de rosii din: carne de iepure, suc de rosii, vin alb, ceapa, ardei, lamaie si unt.

Ingrediente:Retete_1

  • 1 kg carne de iepure
  • 1 l suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 lamaie
  • putin unt

 

 

Mod de preparare:

Speli bine carnea şi o pui în apă rece, cu sucul de lămâ­ie. O laşi aşa cam o oră. Pui carnea în oală, adaugi vinul şi pui pe foc să fiarbă până scade vinul.

Separat căleşti ceapa, adaugi carnea fiartă, ardeiul tocat şi laşi pe foc până ceapa capătă o culoare aurie.

Scoţi carnea, torni sucul de roşii şi laşi să fiarbă până ce se mai îngroaşă. Adaugi carnea şi mai laşi să dea câteva clocote.

Poţi servi preparatul ca atare sau cu pilaf de orez.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.