Carnati

Printeaza

Carnati

Ingrediente:Carnati

  • 2 kg piept de porc
  • 2 kg pulpă de vită
  • 1 kg carne de oaie (pulpă)
  • 500 g slă­nină afumată
  • 400 g usturoi
  • 5 linguri boia de ardei dulce
  • 1 lingură boia iute
  • 1,5 l apă minerală
  • 1 lin­guriţă bicarbonat
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • maţe (10 m)

 

Mod de preparare:

Toci toată carnea şi o amesteci cu condimentele şi usturoiul pisat. Adaugi apa minerală şi omogenizezi bine. Slănina afumată o tai cu cuţitul în cubuleţe mici şi o amesteci în compoziţie pe care o laşi la rece cam 5 ore ca să se pătrundă aromele.

In funcţie de grosimea maţelor cu această compoziţie poţi umple maximum 10 m dacă sunt maţe subţiri şi 6-7 m – dacă sunt maţe groase. După ce sunt gata, le laşi să se scurgă şi să se usuce, atârnate pe un băţ mai gros, în balcon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.