Carnati virşli – din carne de oaie si de porc

 

Alegi carnea pentru cârnaţi şi o toci mărunt cu un cuţit (nu cu maşina de tocat), apoi adaugi carne de oaie, proporţia fiind de 2 porţii carne de porc, 1 porţie carne de oaie.

O sărezi şi o condimentezi la fel ca şi pe cea pentru cârnatul normal de porc. Eu folosesc maţe de oaie, din borcan, în prealabil desărate în apă caldă. Carnea pregătită o introduc în maţe, printr-o pâlnie de tabla pentru umplut cârnaţii).

De aici, procedezi la fel ca şi la cârnatul normal, respectiv îi pui la uscat, la afu­mat etc.

Carnati virşli – din carne de oaie si de porc

Carnati virsli din carne de oaie si de porc

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • reteta virsli
  • retete prepar virsli
  • virsli reteta
  • reteta virsli din carne porc oaie si vita
  • carnati virsli reteta
  • reteta prepar virsli
  • reteta de virsli de oaie
  • reteta cirnati din carne de vita
  • cirnati visli cluj
  • visli reteta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Contact