Carnati virşli – din carne de oaie si de porc

 

Alegi carnea pentru cârnaţi şi o toci mărunt cu un cuţit (nu cu maşina de tocat), apoi adaugi carne de oaie, proporţia fiind de 2 porţii carne de porc, 1 porţie carne de oaie.

O sărezi şi o condimentezi la fel ca şi pe cea pentru cârnatul normal de porc. Eu folosesc maţe de oaie, din borcan, în prealabil desărate în apă caldă. Carnea pregătită o introduc în maţe, printr-o pâlnie de tabla pentru umplut cârnaţii).

De aici, procedezi la fel ca şi la cârnatul normal, respectiv îi pui la uscat, la afu­mat etc.

Carnati virşli – din carne de oaie si de porc

Carnati virsli din carne de oaie si de porc

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • reteta virsli
  • reteta de visli
  • reteta carnati virsli
  • virsli reteta
  • reteta de virsli
  • reteta visli
  • virsli de oaie reteta
  • carnati de oaie si porc
  • reteta virsli oaie
  • reteta virsli de oaie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact


Citeste si:
Taitei_de_orez_in_sos_iute_10
Tăiţei de orezi in sos iute – Laksa Penang

O reteta de taitei de orez cu peste, tamarind, coriandru vietnamez, pasta de tamarind, ceapa rosie, ardei iute, pasta de...

Close