Carnati virşli – din carne de oaie si de porc

Printeaza

 

Alegi carnea pentru cârnaţi şi o toci mărunt cu un cuţit (nu cu maşina de tocat), apoi adaugi carne de oaie, proporţia fiind de 2 porţii carne de porc, 1 porţie carne de oaie.

O sărezi şi o condimentezi la fel ca şi pe cea pentru cârnatul normal de porc. Eu folosesc maţe de oaie, din borcan, în prealabil desărate în apă caldă. Carnea pregătită o introduc în maţe, printr-o pâlnie de tabla pentru umplut cârnaţii).

De aici, procedezi la fel ca şi la cârnatul normal, respectiv îi pui la uscat, la afu­mat etc.

Carnati virşli – din carne de oaie si de porc

Carnati virsli din carne de oaie si de porc

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • reteta virsli
  • carnati virsli
  • reteta carnati visli
  • Reteta de virsli
  • Cud se fac virsli
  • cum se pregatesc carnatii virsli
  • reteta virsli de oaie is porc
  • retete visli

1 comentariu

  1. […] Carnati virşli – din carne de oaie si de porc […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.