Carnati virşli – din carne de oaie si de porc

Printeaza

Alegi carnea pentru cârnaţi şi o toci mărunt cu un cuţit (nu cu maşina de tocat), apoi adaugi carne de oaie, proporţia fiind de 2 porţii carne de porc, 1 porţie carne de oaie.

O sărezi şi o condimentezi la fel ca şi pe cea pentru cârnatul normal de porc. Eu folosesc maţe de oaie, din borcan, în prealabil desărate în apă caldă. Carnea pregătită o introduc în maţe, printr-o pâlnie de tabla pentru umplut cârnaţii).

De aici, procedezi la fel ca şi la cârnatul normal, respectiv îi pui la uscat, la afu­mat etc.

Poate te intereseaza si:

Carnati virşli – din carne de oaie si de porc

Carnati_virsli_din_carne_de_oaie_si_de_porc

Poate iti place si:

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • reteta virsli
  • carnati petrosani virsli
  • cum se fac virsli in ardeal
  • cum se prepara virsli
  • reteta virsli de capra
  • reteta virsli de oaie
  • virsli carnati
  • reteta virsli brad

1 comentariu

  1. Sunt niste carnati foarte buni

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.