Carnati rumeniti, serviti cu sos de vin rosu si garnitura de piure

Printeaza

Carnati rumeniti, serviti cu sos de vin rosu si garnitura de piure din: ulei, carnati, unt, ceapa, frunze de salvie, faina, vin rosu, supa concentrata de pui.

Ingrediente:Carnati rumeniti, serviti cu sos de vin rosu si garnitura de piure

  • 1 lingura ulei
  • 8 carnati proaspeti
  • 25 g unt
  • 2 cepe taiate julien
  • 1 lingura frunze de salvie
  • 2 linguri faina
  • 250 ml vin rosu
  • 350 ml supa concentrata de pui

 

Mod de preparare:

Pui carnati intr-o tigaie larga. Presari piper macinat si prajesti timp de 40 de minute, la foc foarte mic, pana se rumenesc uniform. Intre timp, topesti untul si calesti ceapa si salvia la foc mic.

Presari sare si piper si adaugi faina. Treptat pui vinul si concentratul, amestecand incontinuu. Fierbi sosul inabusit, la foc mic, pana se ingroasa. Garnitura potrivita este piure stropit cu sosul de vin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.