Carnati proaspeti

Printeaza

O reteta delicioasa din carnati proaspeti din: pulpa, slanina, ienibahar, cimbru, usturoi, mate si sare.

Ingrediente:Carnati proaspeti

  • 3 kg pulpa
  • 1 kg slanina
  • 1 lingura cu ienibahar
  • 1 lingura cu cimbru
  • 1 capatana de usturoi
  • mate
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală maţele în apă cu sare şi lasă-le să stea în apă rece ca să nu se usuce. Dă prin maşină carnea şi slănina. Pisează usturoiul şi freacă-l cu puţină apă, cât să devină pastă.

Amestecă pasta de usturoi cu condimentele (inclusiv o lingură bună cu sare) şi carnea. Omogenizează compoziţia şi umple maţele nu foarte tare. Lasa carnatii afara la scurs 2-3 zile.

Carnati proaspeti

Carnati proaspeti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.