Carnati in sos de vin

Printeaza

Carnati in sos de vin din: carnati de casa, cartofi, ceapa, ardei, vin, sos de rosii, patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Carnati in sos de vin

  • 4-6 carnaţi de casa
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 pahar vin
  • 1 ceşcuţă cu sos de roşii
  • patrunjel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune cartofii întregi la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, taie ceapă mărunt şi căleşte-o în ulei, după care adaugă ardeii graşi tăiaţi fâşii.

Stinge cu sosul de roşii şi lasă să dea în câteva clocote, într-un vas uns cu ulei, aşază cârnaţii înţepaţi din loc în loc cu o furculiţă. Printre ei, pune cartofii aproa­pe fierţi.

Toarnă sosul deja pregătit şi lasă la cuptor 20 de minute. Stinge apoi cu vin şi mai lasă cel mult 10 minute, după care parfumează cu verdeaţă..

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.