Carnati in aluat

Printeaza

Carnati in aluat din:  foietaj, carnaciori, faina, galbenus, ketchup, ardei.

Ingrediente:Carnati_in_aluat

  • 300 g foietaj congelat
  • 8 cârnăciori
  • făină pentru suprafaţa de lucru
  • 1 gălbenuş pentru uns aluatul
  • 125 ml ketchup
  • 1/2 ardei gras verde

 

Mod de preparare:

Foietajul se dezgheaţă. Cuptorul se preîncălzeşte la 200 °C. Cârnăciorii se taie oblic în jumătăţi. Aluatul se întinde pe suprafaţa de lucru acoperită cu făină şi se taie în 16 făşii.

Se unge apoi cu puţină apă şi se aşează pe fiecare fâşie câte o jumătate de cârnăcior. Aluatul se rulează în jurul fiecărui cârnăcior, astfel încât capetele să rămână afară.

Rulourile se ung cu gălbenuşul bătut şi se coc circa 20 de minute.-La final, degetele se ornează cu ketchup şi ardei.

Carnati in aluat

Carnati_in_aluat

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.