Carnaţi din carne de peşte

Printeaza

Cârnaţi din carne de peşte: carne de peste, usturoi, orez, boia dulce, mate de porc, piper.

Ingrediente:Carnaţi din carne de peşte

  • 10 kg carne de peşte (crap sau caras)
  • 1 kg usturoi
  • 500 g orez
  • sare boia dulce
  • mate de porc
  • piper

 

Mod de preparare:

Toci carnea de peşte, după ce ai scos toate oasele şi pieliţa. Fierbi orezul, iar după ce s-a răcit îl ames­teci cu carnea de peşte.

Usturoiul îl pisezi bine şi îl amesteci cu pi­perul, sarea şi boiaua dulce. Acest amestec îl adaugi la compoziţia din carne de peşte şi orez.

Omogenizezi bine şi cu această compoziţie umpli maţele de porc. Cine doreşte şi are posibilita­tea, poate să afume cârnaţii.

Serveşti cârnaţii prăjiţi, alături de murături sau cu feliute de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.