Carnati de porc in sos de vin cu nucsoara

Printeaza

 

O reteta simpla si gustoasa de carnati de porc, sos de vin, nuscoara si unt.

Ingrediente:Carnati de porc in sos de vin cu nucsoara

  • 500 g cârnaţi proaspeţi de porc
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 bob mic nucşoară
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

In apă clo­cotită pui pentru 5 minute cârnaţii la fiert împreună cu atâta apă cât să-i cuprin­dă, după care arunci apa şi o înlocuieşti cu vin, adaugi nucşoara, şi untul. Acoperi cu un capac şi mai fierbi la foc mic încă 10 minute.

Se servesc calzi alături cu cartofi natur (fierţi în apă cu sare), presăraţi cu pătrunjel verde tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.