Carnaţi de porc cu sos picant

Printeaza

Carnaţi de porc cu sos picant

Ingrediente:Carnaţi de porc cu sos picant

  • 2 cârnaţi
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri unt
  • 1 lingură făină
  • 1 ceaşcă zeamă de carne
  • 1 lingură oţet
  • 1 lingură muştar
  • 100 g ciuperci din conservă scurse de zeamă
  • piper
  • sare
  • câteva foi de dafin

 

Mod de preparare:

Tai câmaţii în bucăţi mai mari şi-i pui la prăjit în ulei încins. Separat, într-o crăticioară faci sosul. Prăjeşti făina cu o lingură de unt.

Amesteci zeama de came cu oţetul, foile de dafin, muştarul, stingi cu acest amestec şi laşi să dea în clocot.

Tai ciupercile felii, le înăbuşi în unt şi le adaugi în sosul pregătit. Adaugi şi untul proaspăt rămas, piper şi sare după gust şi la urmă bucăţelele rumenite de câmaţi.

Dacă nu îi mănânci imediat, îi păstrezi calzi în cuptorul încălzit sau pui vasul într-un alt vas cu apă fiartă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.