Carnati de porc cu cimbru

Printeaza

Carnati de porc cu cimbru din: carne de porc, usturoi, cimbru, coriandru, sare, piper, boia.

Ingrediente:Carnati de porc cu cimbru

  • intestine subţiri de porc
  • carne grasă de porc
  • usturoi pisat
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • coriandru
  • sare

 

Mod de preparare:

Mai întâi, intestinul subţire al porcului tăiat se curăţă, se răzuieşte cu dosul cuţitului şi se spală bine în mai multe ape.

Carnea de porc împănată cu grăsime se taie bucăţi, se trece o dată prin maşina de tocat, se condimentează cu sare, piper măcinat, boia dulce, rimbru, coriandru şi se adaugă usturoi pisat.

Se frământă totul cu puţină apă şi se potriveşte după gust.

Se umplu intestinele cu ajutorul tubului de câmat montat la maşina de tocat. Pentru a nu se sparge, în timpul îndesării, câmaţii se înţeapă cu un ac, din loc în loc.

Cârnaţii astfel preparaţi se pun la fum rece a doua zi, în afumătoare specială.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.