Carnati de porc cu boia

Printeaza

Carnati de porc din: mate de porc, pulpa de porc, piept de porc, usturoi, cimbru, ienibahar, piper, rozmarin, boia, sare.

Ingrediente:Carnati de porc

  • 5m mate de porc
  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 kg piept de porc
  • 1 capatâna de usturoi
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingurita enibahar
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare

 

Mod de preparare:

Intoarceti matele de porc pe dos si cu partea neascutita a lamei unui cutit curatati bine, apoi frecati-le cu sare si lasati-le cateva ore in apa rece.

Intre timp, dati pulpa de porc prin masina de tocat, iar pieptul tocati-l cat mai marunt, din cutit. Amestecati carnea cu mirodeniile si cu zeama usturoiului pisat si tinut 20 de minute in putina apa calda.

Amestecati bine pana obtineti o compozitie omogena. Potriviti de sare si umpleti matele de porc, folosind masina de tocat carne cu palnie.

Dupa ce ati umplut carnatii lasati-i cateva ore la rece, de preferat ar fi de pe o zi pe alta, intr-un loc unde sa-i bata vantul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.