Carnati de casa la cuptor

Printeaza

Carnati de casa la cuptor din: carnati de casa, pesmet, vin alb, rozmarin.

Ingrediente:Carnati de casa la cuptor

  • 1 kg carnati de casa
  • 2 linguri pesmet
  • 1-2 linguri vin alb
  • 1-2 crengute rozmarin

 

 

 

 

Mod de Preparare:

Se pregătesc carnaţii de casa din carne de vită şi de oaie şi condimente.

Se umplu intestine subţiri sau mai groase, în functie de preferinţe, apoi se lasă cateva zile la uscat.

Se pot lăsa şi la afumat câteva ore, atât cât să le schimbe gustul.

Carnaţii se pun într-o tavă de aragaz, se înţeapă cu o furculiţă, se presară pesmet, se stropesc cu puţin vin alb şi se pune o crenguta de rozmarin.

Se bagă la cuptor acoperiţi cu un capac sau cu folie de aluminiu să se rumenească.

Se scot din cuptor şi se pun să se scurgă pe un platou tapetat cu un prosop absorbant de bucătărie.

După ce s-au scurs de grăsime se servesc calzi sau reci cu ce garnitură doriţi.

 

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

 

Carnati cu legume la cuptor

Carnati cu legume la cuptor din: ceapa, dovlecei, ardei, uei de masline, carnati de porc, usturoi, rosii tocate. Ingrediente: 1 ceapa taiata in 16 3 dovlecei, taiati in bucati mici 1 ardei rosu, taiat in bucati mici 3 linguri ulei de masline 8 carnati mari de porc 2 catei de usturoi, zdrobiti 400 g de […]

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • carnati de casa la cuptor

1 comentariu

  1. Sigur o sa incerc aceasta reteta de carnati. Eu as adauga si niste cimbru.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.