Carnati de casa cu mamaliga si muraturi

Printeaza

Carnati de casa cu mamaliga si muraturi din: carne de porc, carne de vita, slanina, usturoi, sare, piper, intestine de porc.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg carne de vita
  • 500 g slănină
  • 1 căpăţână usturoi
  • sare
  • piper
  • 3-4 intestine de porc gata pregatite pentru umplut

 

Mod de preparare:

Dai prin masina de tocat carnea de porc, slanina, carnea de vita, de 2 ori.

Omogenizezi pasta, adaugi usturoiul curatat si pisat, 2 lingurite de condimente si putina apa calduta.

Cu aceasta pasta umpli intestinele, le legi la capăt cu sfoară, iar din loc în loc, le răsuceşti.

Le pui pe un blat de lemn şi le laşi să se zvânte.

După preferinţă, poţi afuma cârnaţii 2-3 zile, apoi îi păstrezi la rece în încă­peri aerisite sau în frigider dacă nu ai o cămară potri­vită.

Când sunt gata făcuţi, serveşti cârnaţii cu mămăligă şi murături de orice tip pre­feri.

 

 

Poftă bună!

 

 

 


poate iti place si:

Mamaliga_cu_carnati_si_piept_de_porc

Mamaliga cu carnati si piept de porc

Mamaliga cu carnati si piept de porc din: malai, carnati, piept de porc, telemea, ou, sare, jumari. Ingrediente: 500 g mălai 180 g cârnaţi 70 g piept de porc afumat 200 g telemea de oaie/vacă câteva jumări 1 ou sare   Mod de preparare: Preîncălzeşti cuptorul. Pui apa cu sare la fiert. Intre timp, tai […]

Reteta zilei: Mamaliga prajita cu carnati si spanac

Mamaliga prajita cu carnati si spanac din: carnati, ulei de masline, mamaliga, spanac, sos de rosii, mozzarella, patrunjel.   Ingrediente: 3-4 cârnați 1 lingura ulei de măsline 16 felii groase de mamaliga 1 punga spanac 1 borcan sos de rosii mozzarella, rasa patrunjel, pentru servire   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 170C. Se […]

 

Mamaliga in straturi cu carnati si costita

Mamaliga in straturi cu carnati si costita din: carnati, costita afumata, branza de oaie, malai grisat, unt, untdelemn, sare. Ingrediente: cate 200 g carnati, costita afumata, branza sarata de oaie si malai grisat 1 lingura unt 2 linguri untdelemn sare   Mod de preparare: Tai cârnatui şi costiţa în felii subţiri şi le prăjeşti în […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.