Carnati cu fasole si praz

Printeaza

Carnati cu fasole si praz din: fasole, praz, ceapa, morcovi, ardei, rosii, carnati afumati, ulei, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Carnati cu fasole si praz

  • 500 g fasole
  • 1/2 praz
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 5 roşii
  • 2-3 cârnaţi afumaţi
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inmoi fasolea cu o seară înainte. A doua zi, schimbi apa şi o pui pe foc până dă un clocot. Schimbi din nou apa şi o laşi să fiarbă cu puţină sare, până se înmoaie.

Cureţi legumele, toci ceapa, iar prazul şi morcovii îi tai rondele. Le căleşti în ulei, iar când ceapa devine sticloasă adaugi ardeiul tăiat.

Mai ţii pe foc câteva minute şi pui câmaţii feliaţi. Când s-au rumenit răstorni fasolea, pui roşiile date prin râzătoare, sare, piper, cimbru după gust şi puţină apă în care a fiert fasolea.

Acoperi şi laşi să fiarbă la foc mic, până când scade sosul.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.